Begeleiding & advies
Bij het starten van een horecaonderneming komt veel kijken, of het nu nog de vergunningsaanvraag is of het aannemen van personeel. Wij kunnen jou hierbij op uurbasis helpen.
Waar we jou bij kunnen helpen
Als een horecaonderneming start komt er veel op je af. Je moet misschien van de juiste locatie de bestemming nog veranderen bij de gemeente of je bent al zover maar moet bijvoorbeeld nog na gaan denken over welk personeel je allemaal nodig hebt. Wij kunnen jou hierbij helpen.
Wat we gaan doen
We gaan samen met jou kijken waar je onze hulp bij nodig hebt en wij gaan ook kijken of wij jou die hulp kunnen bieden. Het kan namelijk ook zomaar zijn dat jij bij een heel specifiek deel hulp zoekt waar wij misschien nét te weinig verstand van hebben, dan zeggen wij dat namelijk ook. Daarna kunnen we samen kijken hoeveel uur je van ons nodig hebt en hoe we dit gaan inplannen.
Wat het jou oplevert
Het levert jou een extra paar ogen op bij de start van jouw onderneming, zodat je niks over het hoofd ziet. Daarnaast kun je altijd met ons blijven sparren over zaken waarvan je het moeilijk vind om een beslissing over te maken.
Kosten
Wij vinden een open communicatie belangrijk, dit maakt het ook makkelijker en laagdrempeliger om bij ons om hulp te vragen. Deze dienst is op uurbasis en is puur naar wens van jou. Onze kosten zijn €75 per uur per persoon excl. btw.