Training
Naast conceptontwikkeling en advies hebben wij nog steeds ons eigen boutique hotel gehad. John is altijd al heer en meester geweest in het gastheerschap en Willeke weet alles over jouw bedrijf voor iedereen met een (gluten)allergie toegangkelijk te maken.
Waar we jou bij kunnen helpen
Kan jouw horecazaak wel een opfrisser gebruiken qua gastvrijheid? Het is vaak een combinatie van oude etiquette en de moderne benadering wat gasten op hun gemak stelt. John kan hierbij jouw horecateam een training geven. Willeke daarentegen weet precies waar je op moet letten bij een (gluten)allergie. Kruisbesmetting en de juiste producten laten zien dat er juist wel veel mogelijk is voor mensen met bepaalde dieetwensen.
Wat we gaan doen
John kan een training geven voor jouw horecapersoneel om de omgang met gasten zo optimaal mogelijk te maken. Tipje van de sluier, het spiegelen van gasten zorgt vaak dat de gast zicht op z'n gemak voelt in jouw bedrijf. Aan de andere kant kan Willeke jou of jouw personeel laten zien hoe je in de keuken én bediening zorgt dat gasten met een dieetwens zich veilig voelen bij jou.
Wat het jou oplevert
Het levert jou en jouw team een groot stuk kennis op die je meteen kunt toepassen in het werk. Het uiteindelijke doel is om de gasttevredenheid te verhogen, maar ook voor een fijne werksfeer onder jouw werknemers wat zorgt voor een succesvol bedrijf.
Kosten
Wij vinden een open communicatie belangrijk, dit maakt het ook makkelijker en laagdrempeliger om bij ons om hulp te vragen. Een training in gastvrijheid of allergenen duren beide ongeveer 4 uur, een mooi dagdeel dus van de werkdag. Ons uurtarief is €75 per uur per persoon excl. btw. Dat betekent dat elke training afzonderlijk €300 kost excl. btw.
